Woom on itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom-pyörät ovat todella laadukkaita, erittäin kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa – jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää.

Woom tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille.

Woom-pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka (Woom ORGINALS). Lisäksi mallistossa on Woom OFF -lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla sekä Woom UP -lasten ja nuorten sähköavusteisia maastopyöriä.
 
Tutustu Polku & Baanan Woom-valikoimaan verkkokaupassamme
Woom lastenpyörät

Huomioitavaa Woomien toimitusajoista 2022

Polkupyörien toimitushaasteet jatkuvat edellisvuosien tapaan myös vuonna 2022. Haasteita on erityisesti pyörien valmistukseen tarvittavien raaka-aineiden ja komponenttien saatavuudessa sekä kuljetuspalveluissa.

Tilanne vaikuttaa myös Woomien toimitusaikoihin. Woomeja tulee meille myyntiin useammassa toimituserässä kevään ja kesän aikana. Saamme Woomin tehtaalta toimitusaika-arviot, jotka kerromme verkkokaupassa tuotekohtaisesti. Verkkokaupassa olevien Woomien varastosaldot perustuvat vahvistettuihin toimituseriin, joille olemme saaneet tehtaalta toimitusaika-arviot. Mikäli pyörä on toimitettavissa heti varastostamme, se mainitaan tuotekuvauksessa. Jos haluat varata pyörän ennakkoon tulevista toimituseristä, ota yhteys info@polkubaana.fi.

Takuu

Woom-pyörillä on valmistajan myöntämä 24 kuukauden takuu. Takuu koskee takuuaikana ilmeneviä materiaali- tai valmistusvirheistä johtuvia vikoja. Takuu ei koske normaalista kulumisesta, puutteellisesta ylläpidosta tai vääränlaisesta käytöstä johtuvia vikoja. Valmistajan takuuehdot löydät täältä: https://help.woombikes.com/article/127-guarantee-information