0
Your Cart

14” rengaskoon Woom 2 on kevyt ja laadukas polkupyörä, jolla pienemmät lapset oppivat hyvin pyöräilyn tasapainon ja kehittävät turvallisesti pyöräilytaitojaan.

Tämä lasten ensipyöräksi suunniteltu malli sopii noin 3-4,5 vuotiaille lapsille (lapsen pituus noin 95-110 cm). Matalin satulan korkeus on 40 cm ja korkein 49 cm.

Pyörässä on erittäin matala painopiste, pieni ja matala kolmiorunko sekä korkea ohjausote. Se tekee Woom 2 -pyörästä vakaan.  Pyörän luonnollinen pysty geometria auttaa lapsia kehittymään hyviksi pyöräkuskeiksi. Lyhyet poljinten kammet ja kapea keskiö (pieni Q-factor) helpottavat jalkojen maahan yltämistä ja tasapainottelua. Pyörässä on lisäksi mainio ohjauksen rajoitin, joka vakauttaa ohjausta ja auttaa pitämään pyörän menon suorassa.

Ohjainkannatin on täysin integroitu eikä siinä ole ulkonevia pultteja. Ohjaustanko on leveä, ergonominen ja kevyttä alumiinia.

Ensimmäisestä pyörästä lähtien lasten on hyvä tottua käsijarruihin jotka ovat tärkeä turvallisuusvaruste. Woom-pyörien jarrukahvat on muotoiltu pienille käsille juuri sopiviksi. Käsijarrut tekevät pyörästä turvallisen. Kaikissa Woom-pyörissä onkin käsijarrut vakiona.

Woom 2 -pyörän paino on vain 5,26 kg. Värivaihtoehtoina ovat punainen, vihreä, sky blue-sininen, violetti, keltainen, lime ja oranssi.

väri

punainen, vihreä, sininen, violetti, keltainen, lime, oranssi