Huom. 31.5 - 16.6.2024 tehdyt tilaukset lähtevät 20.6.2024 mennessä!
0
Your Cart

12” rengaskoon Woom 1 on kevyt ja laadukas potkupyörä jolla pienet lapset oppivat hyvin pyöräilyn tasapainon ja kehittävät turvallisesti pyöräilytaitojaan. Tämä lasten ensipyöräksi suunniteltu malli sopii noin 1,5 – 3,5 vuotiaille lapsille (lapsen pituus noin 82 – 100 cm).

Woom 1 -pyörässä on erittäin matala painopiste, pieni ja matala kolmiorunko sekä korkea ohjausote. Se tekee pyörästä vakaan. Pyörän luonnollinen pysty geometria auttaa lapsia kehittymään hyviksi pyöräkuskeiksi.

Pyörän matalin istuinkorkeus on 26,5 cm ja korkein 36,5 cm. Pyörässä on mainio ohjauksen rajoitin, joka vakauttaa ohjausta ja auttaa pitämään pyörän menon suorassa. Ohjainkannatin on täysin integroitu eikä siinä ole ulkonevia pultteja. Ohjaustanko on leveä, ergonominen ja kevyttä alumiinia.

Ensimmäisestä pyörästä lähtien lasten on hyvä tottua käsijarruihin, jotka ovat tärkeä turvallisuusväline. Woom-pyörien jarrukahvat on muotoiltu pienille käsille juuri sopivaksi. Käsijarrut tekevät pyörästä turvallisen, kaikissa Woom-pyörissä onkin käsijarrut vakiona.

Woom 1 lasten pyörän paino on vain 2,95 kg.

väri

punainen, vihreä